Το καλάθι σας είναι άδειοΣύνολο: 0€
 
 

TSTV

Η T.S TV ιδρύθηκε το1991 στην Αθήνα. Πρόκειται για εταιρεία Παραγωγής Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Ταινιών, κυρίως Ντοκιμαντέρ.

Διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου "Μοντάζ".

Αναλαμβάνει οποιαδήποτε δουλειά η οποία έχει σχέση με Μοντάζ - Επιλογή Πλάνων - Προσωπικών Αρχείων κ.λ.π. σε όλα τα παλαιά  και σύγχρονα FORMAT.

Επίσης αναλαμβάνει κατασκευή διαφημιστικών SPOT.

Επίσης έχει την δυνατότητα κατασκευής DVD AUTHORING καθώς και αναπαραγωγής μικρής ποσότητας DVD εως 200 τεμάχια ημερησίως με δυνατότητα τετράχρωμης εκτύπωσης.

Ύστερα από 27 χρόνια  η T.S TV έχει σήμερα στην απόλυτη ιδιοκτησία της και διαθέτει στην αγορά μια μεγάλη σειρά επαγγελματικών παραγωγών σε  DVD για το κυνήγι. Mία σειρά για όλες τις κυνηγετικές φυλές σκύλων ΦΕΡΜΑΣ-ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ-ΞΕΠΕΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ. Μια σειρά για τα ελληνικά παραδοσιακά ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ-ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΨΑΡΕΜΑ-ΚΑΤΑΔΥΣΗ-ΟΣΤΡΑΚΑ κ.α. Μια σειρά για ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για ταινίες μας ανά κατηγορία μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια της περιήγησης σας στο site μας.

Επίσης στη συλλογή της T.S TV υπάρχει και διατίθεται το Βιβλίο του Νίκου Μίχα με τίτλο ΚΥΝΗΓΙ ΑΘΛΗΜΑ Η ΣΥΝΔΡΟΜΟ. Πιστεύοντας ότι το βιβλίο αυτό είναι ότι καλύτερο έχει γραφτεί στον τόπο μας για το κυνήγι μέχρι σήμερα και ότι αποτελεί προσφορά για το κυνηγετικό χώρο η T.S TV Αγόρασε τα δικαιώματα και το εξέδωσε.

Όλες οι παραπάνω ταινίες της T.S TV πέρα από την πρακτική και το θέαμα του κυνηγιού παρέχουν πολλές και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη Μορφολογία, Βιολογία, τις Αποδημίες και τις Συνήθειες όλων των φτερωτών και τριχωτών θηραμάτων.
Το κυνήγι σαν Κοινωνικό Φαινόμενο - Ιστορική Αναδρομή του Κυνηγιού - Παράδοση - Πληροφορίες για τα Όπλα - τα Σκυλιά - Απόψεις Κυνηγετικών Οργανώσεων - Βιολόγων - Ορνιθολόγων - Οικολόγων - Κυνηγών - Κτηνιάτρων - Οπλουργών κ.λ.π.

Στις ταινίες μας θα σας μαγέψουν τα όμορφα εικαστικά πλάνα από όλη την Ελλάδα. Όλη η σειρά είναι δομημένη σε ντοκιμεντερίστικη φόρμα και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρων ακόμα και για αυτούς που δεν ασκούν καμία από τις παραπάνω δραστηριότητες και αποτελεί συλλογή και αρχείο για όλους. Η T.S TV δουλεύει ασταμάτητα πάνω σε ειδικά θέματα και στην άγρια φύση με φυσική συνέχεια κάθε χρόνο να παρουσιάζει καινούργιες κυκλοφορίες.

 
Το κυνήγι και τα Μυστικά του
Το κυνήγι και τα Μυστικά του
Μύθος και πραγματικότητα
Κυνηγόσκυλα
Κυνηγόσκυλα
Εκπαίδευση - Κυνήγι
Κατάδυση
Κατάδυση
Αυτόνομη
Ψάρεμα
Ψάρεμα
Ελληνικά Παραδοσιακά
Υποβρύχιο κυνήγι
Υποβρύχιο κυνήγι
Ψαροντούφεκο
Μανιτάρια & Βότανα
Μανιτάρια & Βότανα
Βιβλίο & Soundrack
Βιβλίο & Soundrack
Άθλημα ή Σύνδρομο